Te Koop

Te Koop Units in een bedrijfsverzamelgebouw,

BVG

 

Bouwvak vakantie 2016

Vanwege de bouwvak vakantie zijn wij gesloten van vrijdag 29 juli 2016 tot en met maandag 22 augustus 2016.

Wij zijn u graag weer van dienst op dinsdag 23 augustus 2016

Voor spoedgevallen hebben wij een noodnummer tel. 06 – 20 39 93 13

WOONEVENT OMMEN

De Gemeente Ommen organiseerd op 30-10-2015 tussen 16:00 en 20:00 uur een Woonevent voor de nieuwe uitbreidingsplan "De Vlierlanden"

Natuurlijk is OCB Bouw b.v. ook aanwezig

Kom gerust en laat u informeren naar de mogelijkheden.

U kunt hieronder ook op de foto klikken om de folder te Downloaden

Woonevent

 

 

ZONNEPANELEN

OCB Bouw b.v. heeft sinds februari 2013 zonnepanelen op het dak van het kantoor liggen.

Nu 1 jaar later hebben wij 20193 kWh aan stroom opgewekt.

 

OPEN HUIS

Vanwege het 50 jarig bestaan van OCB houden wij een open huis op zaterdag 24 augustus a.s.  van 10:30 uur tot 15:00 uur bent u van harte welkom om ons bedrijf te komen bezichtigen

Open Huis

Bouwvak vakantie

Vanwege de bouwvak vakantie zijn wij gesloten van vrijdag 19 juli 2013 tot en met 12 augustus 2013.

Wij zijn u graag weer van dienst op dinsdag 13 augustus 2013

Voor spoedgevallen hebben wij een noodnummer tel. 06 – 20 39 93 13

 

Overeenstemming ontwikkeling Haven Oost  ( 25-04-2013 )

De gemeente Ommen, OCB Bouw BV en Toscon Trailer Service Ommen hebben overeenstemming bereikt over de toekomstige invulling van het noordelijk deel van de Haven Oost. Zo is met de curator overeenstemming bereikt over de verkoop van het pand Haven Oost 24 aan OCB bouw, wordt het voormalige Krepla pand gesloopt en deels verkocht aan Toscon Service en OCB bouw. Daarnaast is de gemeente bereid het bestemmingsplan te wijzigen om de bouw van 5 huurwoningen langs de Ommeresstraat mogelijk te maken.

Belangrijke voorwaarde van de gemeente voor medewerking aan de plannen is het beëindigen van de bedrijfsactiviteiten in het pand Haven Oost 24 op het moment dat het voormalige ‘Angelica terrein’ wordt ingevuld met woningbouw. Met de overeenstemming kan de gemeente afzien van aankoop.

( zie voor het hele persbericht onderstaande )

 foto

persbericht 1-2  persbericht 2-2

 

Er zijn nieuwe foto's toegevoegd bij lopende projecten  ( 14-11-2012 )

Er zijn nieuwe foto's toegevoegd bij het lopende project Bodelaeke Giethoorn en de Nieuwebouw Bedrijfsverzamelgebouw "de Rotbrink" te Ommen

 

OCB Bouw b.v. is nu ook te volgen via de social media  ( 9-11-2012 )

OCB Bouw b.v. is nu ook aan het bouwen op het social media, u kunt ons volgen via Facebook, Linkedin en Twitter.

Facebook Linkedin Twitter

Nieuwe Flyer OCB Bouw  ( 4-10-2012 )

flyer1  flyer 2

 

Bezoek de Vechtdal Duurzaamheidsfair Stand 48  (  d.d. 21-09-2012 )

Vechtdal Duurzaamheidsfair

OCB Bouw b.v. heeft een stand op de vechtdal duurzaamheidsfair.

Deze fair wordt gehouden op vrijdag 21 september van 13:00 - 21:30 uur en zaterdag 22 september van 10:00 - 17:00 uur in de Carrousel te Ommen. De entree van deze fair is gratis. Wij nodigen u graag uit om een bezoek te brengen in onze stand, wij hebben stand nummer 48.

 

Persbericht   (  d.d. 16-07-2012 )

Freek

Beerzerweg 1 te Ommen

De eerste schetsen zijn gereed nu in verkoop.

U kunt contact opnemen met Klaas Jan Boessenkool

klik hier voor meer info >>

 

Persbericht   ( Vechdal Centraal d.d. 28-02-2012 )

Autobedrijf Dunnewind maakt zich op voor verhuizing

Na jaren van plannen maken, is het voor Autobedrijf Dunnewind over een klein maandje eindelijk zover. Hun nieuwe pand aan de Veldkampweg in Ommen wordt eind maart opgeleverd. Daarna is het tijd voor de finishing touch, zodat alles er spik en span uitziet wanneer het pand in mei in gebruik genomen wordt.

Edward en Inge Dunnewind en medewerkers kunnen bijna niet wachten. “We nu zijn  druk bezig met de inrichting. Op dit moment wordt de showroomvloer gestort, de plavuizen gelegd, de keuken geplaatst en de balie van de receptie gebouwd. Na de oplevering is het dan alleen nog een kwestie van verhuizen. Zowel de showroom als de werkplaats zijn voorzien van de nieuwste technieken.”

Het nieuwe pand heeft twee verdiepingen met een pui die bijna volledig van glas is gemaakt wat een moderne uitstraling geeft.

Ook het tankstation Tinq gaat mee naar de nieuwe locatie. Het is mogelijk om hier dag en nacht te tanken, 7 dagen per week. Daarnaast wordt het bedrijf uitgebreid met een wasstraat. “We krijgen twee wasboxen en een wasserette met twee rollover wasmachines. Via de voorzijde kun je naar binnen rijden en aan de achterzijde komt de auto er schoon uit.

OCB Bouw uit Ommen heeft het nieuwe bedrijfspand naar volle tevredenheid gebouwd. “We zijn heel erg enthousiast over OCB. We worden heel goed begeleid,   alles is vlekkeloos verlopen. De architect is ook de bouwbegeleider en de communicatie tussen alle partijen is geweldig”, vindt Inge. “Zo’n bouwperiode is erg druk, maar toch hebben wij het als heel prettig ervaren. Iedereen dacht mee en vaak konden ter plekke nog dingen veranderd worden. Gerrit Schuurman en Dirk Jan Pieters van OCB kwamen tijdens de bouw regelmatig met tips waardoor we straks nog efficiënter kunnen werken.”

Edward en Inge verwachten in het nieuwe pand hun klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. “Het toont natuurlijk gewoon allemaal veel mooier dan ons huidige pand. Maar het gaat er om wat wij te bieden hebben”, zegt Edward. “Wij onderscheiden ons doordat we alle merken en type auto’s kunnen leveren en onderhouden. Onze medewerkers zijn allround opgeleid en hebben jaren lange ervaring. Zij zijn van alle markten thuis, zoals het onderhouden en repareren van bijvoorbeeld campers en bestelwagens in de werkplaats. Om te voldoen aan alle aanvragen is het team uitgebreid met monteur Dennis Minkjan. Hij is allround monteur met als specialisatie Opel.”

Voor het kopen van een auto, zowel nieuw als gebruikt, kun je ook terecht bij Autobedrijf Dunnewind. “Als klanten een specifieke occasion voor ogen hebben die bij ons niet op voorraad staan, dan gaan we voor de klant op zoek. Dat geldt overigens niet alleen voor personenauto’s, maar ook voor bedrijfswagens.

In de afgelopen jaren hebben wij als bedrijf in de wijde regio  grote bekendheid opgebouwd in de autoverhuur. Bij ons kun je diverse personenauto’s, personenbusjes, rolstoelbussen, bestelauto’s, aanhangers, autotransportwagens en niet te vergeten kleine vrachtwagens huren. Deze vrachtwagens zijn uitermate geschikt voor verhuizingen.  Ook het huren voor een langere periode, zoals de zomer of wintervakantie is mogelijk.  Daarnaast doen wij ook aan short lease en lease.

Persbericht

( links Edward Dunnewind  rechts Gerrit Schuurman )

 

Persbericht

OCB Bouw b.v. ontvangt Graydon award voor financieel gezond bedrijf 

OCB Bouw b.v. heeft op 26 juli 2011 de award ontvangen van Graydon. Dit betekent dat OCB Bouw b.v. tot de top behoort van financieel gezonde bedrijven in de branche. In tijden van financiële onzekerheid is het belangrijk te weten met wie men zaken doet, zodat bedrijven verantwoord kunnen samenwerken.

 Reactie OCB Bouw b.v.

We kunnen aan zakenrelaties laten zien dat:
-        We financieel gezond zijn
-        Ze verantwoord zaken met ons kunnen doen.
-        Dat er een zeer geringe kans op wanbetaling is

Strenge criteria

Niet iedereen ontvangt zomaar een award. Er is een aantal strikte voorwaarden waaraan een organisatie moet voldoen, wil deze in aanmerking komen voor deze award. Zo moet een bedrijf een positief kredietadvies krijgen en mag er een minimale kans op wanbetaling zijn. Dit oordeel is gebaseerd op een mix van factoren zoals omzetcijfers, jaarcijfers en het betaalgedrag. Informatie afkomstig uit de Graydon database, die dagelijks wordt onderhouden, zodat zakenrelaties verzekerd zijn van de meest complete en actuele gegevens.
De aftrap van deze actie van Graydon vond plaats op de vastgoedbeurs PROVADA 2011, waar slechts de helft van de aanwezige bedrijven bleek te voldoen aan deze criteria.

Verantwoord zakendoen

Gertjan Kaart, Algemeen Directeur bij Graydon: “Met de award kunnen bedrijven zich onderscheiden ten opzichte van de concurrent. De award laat zien dat een bedrijf aan haar betalingsverplichtingen kan voldoen. Dat betekent dat zakenrelaties zonder zorgen met ze kunnen samenwerken.”

Projecten

Nieuwbouw Autobedrijf Dunnewind te Ommen

Opdrachtgever : Autobedrijf Dunnewind Architect : Henk Jagtenberg b.v. Plaatsnaam : Ommen

Nieuwbouw ATC te Ommen

Opdrachtgever : Stichting ATC Architect : Vellinga Menkveld Plaatsnaam : Ommen

Vrijstaande woning te Nieuwleusen

Opdrachtgever : fam. J.W.H. Stollmeyer Architect : dhr. E. Timmerman Plaatsnaam : Nieuwleusen
1/2/3/4/5/6/7/8/9/10

Welkom op de site van OCB Bouw BV

OCB is 1 januari 1963 opgericht in Mariënberg . OCB is gestart met ca. 10 medewerkers en heeft inmiddels 25 medewerkers in vaste dienst en gemiddeld 5 á 6 leerlingen in opleiding. OCB is ISO 9001 en VCA** gecertificeerd. Tevens is OCB erkend leerbedrijf.

OCB Bouw b.v.
Strangeweg 14
7731 GW Ommen

Telefoon 0529 45 28 10
Fax 0529 45 20 62
Email info@ocb-bouw.nl