0529 45 28 10

Start verkoop Fase 2 Boeghaven

Boeghaven Start verkoop

Boeghaven in het Havenkwartier

Begin 2022 is de verkoop gestart van Fase 2 van Boeghaven. Het eerste nieuwbouwproject in het noorden van Zuidwolde. Deze nieuwe wijk ‘Havenkwartier’ ligt aan het water en je hebt zelfs de mogelijkheid om vanaf je eigen aanlegsteiger of boothuis het Wolderwijd op te varen! De sfeer van deze nieuwe woonbuurt ‘Boeghaven’ doet je denken aan een authentiek Zuiderzeestadje. Als inspiratie heeft stedenbouwkundige Jan van Tellingen meerdere dorpen en steden aan de oude Zuiderzee bezocht. Het karakteristieke en sfeervolle Blokzijl bleek een grote inspiratiebron te zijn.

6 Woningen met een eigen karakter

De eerste fase van Boeghaven waarbij 28 woningen zijn gerealiseerd, is afgerond. Het is nu tijd voor fase twee. Hierbij worden 6 woningen met elk een eigen karakter gebouwd. Alle woningen staan in het teken van water. Ze zijn alle zes voorzien van een eigen boothuis, waarbij je onderin de woning je eigen boot kunt stallen. Motorjachten van 18-19 meter lang kunnen hier liggen. De invaarbreedte is ca. 5,40 m. en de invaarhoogte is ca. 5,70 m. De bovenliggende verdiepingen geven ruimte aan de woning, drie slaapkamers én een groot zonneterras!

Boeghaven is een project van de ontwikkelingscombinatie Havenkwartier. Een samenwerking van  Slokker Vastgoed met OCB Bouw.

Als je van water houdt, dan zit je hier goed! Neem vooral eens een kijkje! www.boeghaven.nl