0529 45 28 10

Ontwikkelen

Inbreiden is het nieuwe uitbreiden. Het (her)ontwikkelen van bestaande bouw in stadscentra, bedrijventerreinen of woonwijken wordt steeds vaker verkozen boven nieuwbouw. OCB Bouw b.v. is  gespecialiseerd in totaaloplossingen voor deze duurzame manier van ontwikkelen. 

Wij kijken daarbij niet alleen naar het bouwtechnische aspect, maar vooral naar wat nodig en nuttig is voor het ontwikkelen van leefbare woon- en werkomgeving. Door onze kennis en ervaring komen wij vaak tot verrassende oplossingen die een meerwaarde hebben voor de toekomst. 

Ontwikkelen in opdracht of eigenaarschap

Wij ontwikkelen zowel in opdracht als in eigenaarschap. Of het nu gaat om starterswoningen, woonconcepten voor senioren in combinatie met zorg of combinaties van wonen en werken of recreëren, wij beschikken over een meer dan ruime kennis en ervaring op het gebied van ontwikkeling, bouw en exploitatie van vastgoed. Tijdens de voorbereidings- en bouwfase werken we maar mogelijk nauw samen met onze toekomstige gebruikers en huurders zodat zij naar volle tevredenheid kunnen wonen en werken in hun nieuwe of vernieuwde omgeving.

Desgewenst worden ook de voor het project benodigde infrastructuur en omgevingsinrichting eveneens onder onze verantwoordelijkheid voorbereid en uitgevoerd.

38 Nieuwbouwwoningen nu in verkoop!

Het nieuwbouwproject De Vlierbrink wordt gerealiseerd in de bestaande woonwijk De Vlierlanden. Met deze uitbreiding van nieuw aanbod in De Vlierbrink krijgt Ommen een bijzondere woonbuurt op een unieke locatie in De Vlierlanden. Het project bestaat uit 38 gasloze woningen in diverse types: duurzame rijwoningen, ruime twee-onder-een-kapwoningen met variatie in kapvorm en vrijstaande woningen.  Voor meer informatie www.vlierbrink.nl

Wilt u meer informatie?

Neem dan contact met ons op.

Neem contact op