0529 45 28 10

Centraal en Stoer wonen in Ommen

Haven Oost Ommen

Realisatie woningen in Haven Oost

In hartje Ommen wordt door OCB Bouw b.v. ‘Haven Oost’ ontwikkeld tot een mix van wonen, werken en recreëren! Op deze centrale plek realiseren wij circa 60 woningen in een stoere, eigentijdse industriële stijl. Er worden starters appartementen en starterswoningen aangeboden.

Is wonen in Haven Oost wel wat voor jou?

Hier zit je heel centraal in Ommen, op een ruim opgezette groene woonlocatie. Op loopafstand van winkels, supermarkten en de gezellige terrassen. Maar je zit ook in het groene Vechtdal met bos, water zoals de Vecht, heide en zandverstuivingen.

Haven Oost wordt in verschillende fases opgezet

Op dit moment kun je je woonwensen doorgeven via de woonwensen-enquête. Van daaruit start als eerste de verkoop van starters appartementen. Niet veel later volgt de verkoop van de starterswoningen. Wanneer 70% van de appartementen is verkocht hopen we in de 2e helft van dit jaar met de bouw te beginnen! De oplevering volgt in 2023. Ook voor de woningen geldt een start bij 70% van de verkoop. Het begin van bouwen staat gepland voor de eerste helft van 2023.

De verkoop gebeurt volledig digitaal, via online inschrijving. Meld je nu aan als geïnteresseerde en vul de woonwensen-enquête in op havenoostommen.nl

Haven Oost huidig