Marko Ekkelkamp

‘We werken zelfstandig, maar wanneer een collega nodig heeft, springen we even bij. Dat is samenwerken.’

Marko Ekkelkamp is officieel metselaar, maar kan eigenlijk alles. “Of het nu gaat om het dichtmetselen van een raampje, tegelen, stucadoren, timmeren of slopen, ik doe het allemaal.”

Hij maakt deel uit van het onderhoudsteam. “Ieder van ons heeft zo zijn eigen klanten, maar onderling wordt veel afgestemd. Het mooie aan onderhoud is dat je nooit lang op één plek zit. Soms werken we wel zes adressen per dag af. We werken meestal alleen, maar dat vind ik niet erg. Je hebt contact met de klanten en ik heb een mooie radio. We overleggen wel veel met elkaar. Mijn collega’s en ik hebben allemaal een eigen bus. Wanneer iemand van ons een badkamervloer moet leggen en alle materiaal moet naar boven worden gesjouwd, dan springen we vaak even bij. Wanneer je zoiets in je eentje moet doen, ben je er wel een dag druk mee, terwijl je met elkaar zo klaar bent.”

Wanneer hij vrij is, zoekt hij het water op. “Ik ben niet getrouwd en woon nog bij mijn ouders. Dat bevalt me prima. Ik kan ’s avonds mooi aanschuiven en voor de rest ben ik zo vrij als een vogel. Watersport is mijn hobby. Kitesurfen, windsurfen of varen met mijn boot. Ieder weekend zit ik op of aan het water.”

Projecten

Nieuwbouw Autobedrijf Dunnewind te Ommen

Opdrachtgever : Autobedrijf Dunnewind Architect : Henk Jagtenberg b.v. Plaatsnaam : Ommen

Nieuwbouw ATC te Ommen

Opdrachtgever : Stichting ATC Architect : Vellinga Menkveld Plaatsnaam : Ommen

Vrijstaande woning te Nieuwleusen

Opdrachtgever : fam. J.W.H. Stollmeyer Architect : dhr. E. Timmerman Plaatsnaam : Nieuwleusen
1/2/3/4/5/6/7/8/9/10

Welkom op de site van OCB Bouw BV

OCB is 1 januari 1963 opgericht in Mariënberg . OCB is gestart met ca. 10 medewerkers en heeft inmiddels 25 medewerkers in vaste dienst en gemiddeld 5 á 6 leerlingen in opleiding. OCB is ISO 9001 en VCA** gecertificeerd. Tevens is OCB erkend leerbedrijf.

OCB Bouw b.v.
Strangeweg 14
7731 GW Ommen

Telefoon 0529 45 28 10
Fax 0529 45 20 62
Email info@ocb-bouw.nl