Gerrit Schuurman‘Ik probeer de drempel naar elkaar en naar de klant altijd zo laag mogelijk te houden’

De open structuur en de persoonlijke noot, dat is wat Gerrit Schuurman bindt aan de OCB. “Ik ben in 1987 gekomen en heb hier de kans gekregen om door te groeien van timmerman naar uitvoerder. Daar ben ik blij mee en bevalt me heel goed. We vergaderen wekelijks met het managementteam en weten daardoor goed wat er in het bedrijf speelt en waar iedereen mee bezig is. Dat moet ook, want bouwen doe je niet alleen, maar samen.”

Als uitvoerder is Gerrit contactpersoon voor de klant en houdt hij het overzicht over de uitvoering van alle werkzaamheden. “Ik ben een beetje een duizendpoot. Mijn werk is vooral gericht op het aansturen van onderaannemers, toeleveringsbedrijven, medewerkers. In grote lijnen weet ik hoe mijn dag eruit ziet, maar het loopt altijd anders dan verwacht.”

Hoewel het werk voor hem op de eerste plaats komt, hecht Gerrit veel waarde aan het onderlinge persoonlijk contact. “Als je weet hoe iemands privésituatie eruit ziet, begrijp je elkaar beter. Als iemand slecht in zijn vel zit en je weet niet wat er aan de hand is, kan je elkaar onbedoeld kwetsen. Ik vind dat stukje persoonlijk contact heel belangrijk, zowel wat betreft mijn collega’s als richting de klant. Die ruimte is hier wel degelijk. Eigenlijk vind ik dat we bij de OCB één grote familie zijn.”

Gerrit is getrouwd en vader van een zoon en een dochter. In zijn vrije tijd is hij een fanatiek sporter. “Mijn werk is geestelijk inspannend, sporten gebruik ik als uitlaatklep. Ik loop hard en ben lid van de fietsvereniging in Vroomshoop. Daarnaast ben ik leider en scheidsrechter bij de voetbal.”

E-mail : g.schuurman@ocb-bouw.nl

Projecten

Nieuwbouw Autobedrijf Dunnewind te Ommen

Opdrachtgever : Autobedrijf Dunnewind Architect : Henk Jagtenberg b.v. Plaatsnaam : Ommen

Nieuwbouw ATC te Ommen

Opdrachtgever : Stichting ATC Architect : Vellinga Menkveld Plaatsnaam : Ommen

Vrijstaande woning te Nieuwleusen

Opdrachtgever : fam. J.W.H. Stollmeyer Architect : dhr. E. Timmerman Plaatsnaam : Nieuwleusen
1/2/3/4/5/6/7/8/9/10

Welkom op de site van OCB Bouw BV

OCB is 1 januari 1963 opgericht in Mariënberg . OCB is gestart met ca. 10 medewerkers en heeft inmiddels 25 medewerkers in vaste dienst en gemiddeld 5 á 6 leerlingen in opleiding. OCB is ISO 9001 en VCA** gecertificeerd. Tevens is OCB erkend leerbedrijf.

OCB Bouw b.v.
Strangeweg 14
7731 GW Ommen

Telefoon 0529 45 28 10
Fax 0529 45 20 62
Email info@ocb-bouw.nl