Henk van Duren

“We werken hier volgens de nieuwste technieken en met de modernste gereedschappen. Meegaan met de tijd, dat doet de OCB en daarom groeien ze nog steeds.”

Henk van Duren werkt vanaf 1993 bij het bedrijf. Hij is hoofdzakelijk op de bouw te vinden. Wat hem opvalt is dat er door onderaannemers tegenwoordig steeds vaker gewerkt wordt met Duitsers en Polen. “Om een project goed te laten slagen, is samenwerken heel belangrijk. Die jongens uit het Oostblok werken heel netjes, maar het communiceren is soms wat lastiger. Hoewel, wanneer wij gewoon dialect spreken, kunnen de Duitsers ons prima verstaan. En dingen die te moeilijk zijn om uit te leggen, bespreken we met handen en voeten.”

Volgens Henk is de communicatie binnen het bedrijf juist perfect. “Er zijn korte lijnen en er hangt een open sfeer. Je kunt hier heel gemakkelijk dingen overleggen. Het is ook een bedrijf dat graag vernieuwend bezig is. De modernste apparatuur staat hier vrij snel. Neem bijvoorbeeld het uitzetten met een GPS-systeem, daar zijn wij hier al vroeg mee begonnen en niet voor niets, want het scheelt zeeën van tijd.”

Henk is getrouwd en heeft een dochter en een zoon. De jongste doet aan motorcross, dus is dat noodgedwongen ook Henk’s hobby geworden. “Halen, brengen, sleutelen en aanmoedigen, je bent er altijd mee bezig. Tot voor kort was ik in mijn vrije tijd veel te vinden op de crossbaan. Nu mijn zoon geblesseerd is, heb ik  momenteel weer eens tijd voor de tuin en dingen in huis. Dat vind ik ook mooi om te doen. En zelf sporten ook natuurlijk. Daar kwam eerder niets van, maar nu ben ik tweemaal per week te vinden op de sportschool.”

Projecten

Nieuwbouw Autobedrijf Dunnewind te Ommen

Opdrachtgever : Autobedrijf Dunnewind Architect : Henk Jagtenberg b.v. Plaatsnaam : Ommen

Nieuwbouw ATC te Ommen

Opdrachtgever : Stichting ATC Architect : Vellinga Menkveld Plaatsnaam : Ommen

Vrijstaande woning te Nieuwleusen

Opdrachtgever : fam. J.W.H. Stollmeyer Architect : dhr. E. Timmerman Plaatsnaam : Nieuwleusen
1/2/3/4/5/6/7/8/9/10

Welkom op de site van OCB Bouw BV

OCB is 1 januari 1963 opgericht in Mariënberg . OCB is gestart met ca. 10 medewerkers en heeft inmiddels 25 medewerkers in vaste dienst en gemiddeld 5 á 6 leerlingen in opleiding. OCB is ISO 9001 en VCA** gecertificeerd. Tevens is OCB erkend leerbedrijf.

OCB Bouw b.v.
Strangeweg 14
7731 GW Ommen

Telefoon 0529 45 28 10
Fax 0529 45 20 62
Email info@ocb-bouw.nl