Roelie Drenten

‘Ik ben nog nooit een dag met tegenzin naar mijn werk gegaan’

Een gouden horloge aan haar pols bewijst dat Roelie Drenten al meer dan 25 jaar actief is bij de OCB. Als boekhouder en secretaresse weet ze precies wat er in het bedrijf reilt en zeilt.

“Het leuke aan het werken bij de OCB is de afwisseling en het onderlinge contact. Ik werk vooral samen met mijn werkgever,  voor de rest staat mijn werk een beetje los van de rest. Grofweg gezegd zorg ik voor de betaalstromen.”

In al die jaren is Roelie nog een nooit een dag met tegenzin naar haar werk gegaan. “Mijn werk is mijn hobby. Vroeger werkte ik fulltime, tegenwoordig tweeëneenhalve dag per week. Daar verheug ik me altijd weer op. De rest van de week ben ik thuis druk met mijn man en onze kinderen. ’s Avond kruip ik lekker op de bank en geniet ik van het nietsdoen. Een beetje tv kijken, de krant en informatieve bladen lezen. En in de zomer vind ik het heerlijk om buiten te zitten.”

E-mail : r.drenten@ocb-bouw.nl

Projecten

Nieuwbouw Autobedrijf Dunnewind te Ommen

Opdrachtgever : Autobedrijf Dunnewind Architect : Henk Jagtenberg b.v. Plaatsnaam : Ommen

Nieuwbouw ATC te Ommen

Opdrachtgever : Stichting ATC Architect : Vellinga Menkveld Plaatsnaam : Ommen

Vrijstaande woning te Nieuwleusen

Opdrachtgever : fam. J.W.H. Stollmeyer Architect : dhr. E. Timmerman Plaatsnaam : Nieuwleusen
1/2/3/4/5/6/7/8/9/10

Welkom op de site van OCB Bouw BV

OCB is 1 januari 1963 opgericht in Mariënberg . OCB is gestart met ca. 10 medewerkers en heeft inmiddels 25 medewerkers in vaste dienst en gemiddeld 5 á 6 leerlingen in opleiding. OCB is ISO 9001 en VCA** gecertificeerd. Tevens is OCB erkend leerbedrijf.

OCB Bouw b.v.
Strangeweg 14
7731 GW Ommen

Telefoon 0529 45 28 10
Fax 0529 45 20 62
Email info@ocb-bouw.nl