Jacqueline Beekman‘Goedemorgen, u spreekt met de OCB, wat kan ik voor u doen?’

Als receptioniste is Jacqueline Beekman voor veel mensen het gezicht van het bedrijf. Vanachter haar balie groet ze binnenkomende bezoekers vriendelijk en wie belt, krijgt haar meestal als eerste aan de lijn. Naast het receptiewerk, verzorgt ze ook de post, de debiteuren, crediteuren en algemene administratie. 

“Ik ben hier in 2007 gekomen als administratief medewerkster. Ook daarvoor heb ik altijd bouw gerelateerde banen gehad. Ik werk in deeltijd met een collega. Eén ochtend per week werken we tegelijk, voor de rest wisselen we elkaar af. Ik ben echt de typmiep van het bedrijf”, lacht ze. In de middagpauzes is Jacqueline niet te vinden in de kantine, maar loopt ze een rondje door de buurt. Ook in haar vrije tijd sport ze veel en graag. “Ik ben regelmatig in de sportschool te vinden voor zumbales of fitness.”

E-mail : j.beekman@ocb-bouw.nl

Projecten

Nieuwbouw Autobedrijf Dunnewind te Ommen

Opdrachtgever : Autobedrijf Dunnewind Architect : Henk Jagtenberg b.v. Plaatsnaam : Ommen

Nieuwbouw ATC te Ommen

Opdrachtgever : Stichting ATC Architect : Vellinga Menkveld Plaatsnaam : Ommen

Vrijstaande woning te Nieuwleusen

Opdrachtgever : fam. J.W.H. Stollmeyer Architect : dhr. E. Timmerman Plaatsnaam : Nieuwleusen
1/2/3/4/5/6/7/8/9/10

Welkom op de site van OCB Bouw BV

OCB is 1 januari 1963 opgericht in Mariënberg . OCB is gestart met ca. 10 medewerkers en heeft inmiddels 25 medewerkers in vaste dienst en gemiddeld 5 á 6 leerlingen in opleiding. OCB is ISO 9001 en VCA** gecertificeerd. Tevens is OCB erkend leerbedrijf.

OCB Bouw b.v.
Strangeweg 14
7731 GW Ommen

Telefoon 0529 45 28 10
Fax 0529 45 20 62
Email info@ocb-bouw.nl