Kwaliteit en duurzaamheid, dat zijn de sleutelwoorden van OCB Bouw BV. Als allround bouwbedrijf is OCB hét adres voor nieuwbouw, verbouw, renovatie en onderhoud binnen de woningsector en utiliteitsbouw. Daarnaast hebben wij ons gespecialiseerd in het ontwikkelen van exclusieve recreatieparken, woningen, appartementen en veel meer op bijzondere locaties.

OCB is een echt familiebedrijf. De eerste steen voor dit bouwbedrijf werd gelegd op 1 januari 1963. Dit betekent dat u met ons kunt bouwen op bijna 50 jaar ervaring.

Bouwen met OCB is bouwen zonder zorgen. Samen met onze deskundige medewerkers vertalen wij uw woonwensen naar het pand van uw dromen. Indien gewenst verzorgen wij de complete bouw van tekening tot oplevering en heeft u gedurende het totale bouwproces slechts te maken met één contactpersoon, dat is wel zo gemakkelijk.

Hoeft een eigen huis van u niet zo nodig? Dan is huren een prima optie. OCB verhuurt diverse woningen en appartementen in Ommen en Zwolle.
Nieuwsgierig naar onze objecten? Klik dan hier.

Projecten

Nieuwbouw Autobedrijf Dunnewind te Ommen

Opdrachtgever : Autobedrijf Dunnewind Architect : Henk Jagtenberg b.v. Plaatsnaam : Ommen

Nieuwbouw ATC te Ommen

Opdrachtgever : Stichting ATC Architect : Vellinga Menkveld Plaatsnaam : Ommen

Vrijstaande woning te Nieuwleusen

Opdrachtgever : fam. J.W.H. Stollmeyer Architect : dhr. E. Timmerman Plaatsnaam : Nieuwleusen
1/2/3/4/5/6/7/8/9/10

Welkom op de site van OCB Bouw BV

OCB is 1 januari 1963 opgericht in Mariënberg . OCB is gestart met ca. 10 medewerkers en heeft inmiddels 25 medewerkers in vaste dienst en gemiddeld 5 á 6 leerlingen in opleiding. OCB is ISO 9001 en VCA** gecertificeerd. Tevens is OCB erkend leerbedrijf.

OCB Bouw b.v.
Strangeweg 14
7731 GW Ommen

Telefoon 0529 45 28 10
Fax 0529 45 20 62
Email info@ocb-bouw.nl