Bedrijfsverzamelgebouw "de Rotbrink" te Ommen

Nieuwbouw 9 woningen te Den Ham (OV)

 

Bedrijfsverzamelgebouw "de Rotbrink" te Ommen

Voor wie wel bedrijfsruimte zoekt, maar niet genoeg kapitaal heeft om zelf grond aan te kopen en een pand te laten bouwen, is een unit in een bedrijfsverzamelgebouw de ideale oplossing. Op het Ommer Bedrijvenpark De Rotbrink worden een tiental multifunctionele bedrijfsunits ontwikkeld, afgestemd op het midden- en kleinbedrijf.

Het nieuwe bedrijvenpark ligt op een steenworp afstand van de N48, waardoor het terrein een snelle uitvalsbasis is in alle richtingen van het land. Het bedrijfsverzamelpand ligt aan een waterpartij en heeft een vrij uitzicht.

Het terrein zelf wordt beheerd door een parkmanager en er is gekozen voor een streng eisenpakket wat betreft de uitstraling. Hierdoor is zowel het gebouw als het terrein representatief en vormt daardoor het visitekaartje voor de ondernemers die hun bedrijf hierin huisvesten.

Het bedrijfsverzamelgebouw bestaat uit kleinschalige units met afmetingen tussen een kleine tachtig- tot ruim vierhonderd vierkante meter. Dankzij een moderne en eigentijdse uitstraling zijn ze geschikt voor meerdere branches, variërend van aannemers, loodgieters en schoonmaakbedrijven tot fotografen, copyshops tot kunstenaarsateliers.

De units worden naar keuze casco of turn-key opgeleverd en verkocht aan ondernemers. Dit kunnen ook beleggers zijn. Daardoor behoort huren ook tot de mogelijkheden.

Meer weten over deze bedrijfsunits? Bel dan met Sallands Goed Makelaars (0529) 455055 of Makelaarskantoor Bouwman (0529) 451139.

De bouw verloopt voorspoedig zie hierbij een aantal foto's van de bouw.

foto BVG

Nieuwbouwwoningen in Den Ham

Op een prachtige locatie aan het Kerkpad, op loopafstand van het centrum van Den Ham, bouwt OCB een negental riante woningen met een zogenaamde ‘eigen identiteit.’

Deze identiteit zit hem vooral in de bijzondere kapvorm die bij deze woningen gebruikt wordt. Deze is beeldbepalend voor de woningen en geeft tegelijkertijd een extra dimensie aan het straatbeeld.

De kavels waarop de 6 twee-onder-één-kap-woningen, 2 patiowoningen en 1 vrijstaand woonhuis gebouwd worden, variëren van circa 258 tot 455 vierkante meter.

Klik hier voor meer informatie

 

Groot onderhoud

Onder andere voor woningbouwcorporaties(stichtingen) verzorgen wij planmatig onderhoud en mutatiewerk aan van huurwoningen. Nadat ons onderhoudsteam de woning heeft verlaten, ziet deze er weer uit als nieuw.

Projecten

Nieuwbouw Autobedrijf Dunnewind te Ommen

Opdrachtgever : Autobedrijf Dunnewind Architect : Henk Jagtenberg b.v. Plaatsnaam : Ommen

Nieuwbouw ATC te Ommen

Opdrachtgever : Stichting ATC Architect : Vellinga Menkveld Plaatsnaam : Ommen

Vrijstaande woning te Nieuwleusen

Opdrachtgever : fam. J.W.H. Stollmeyer Architect : dhr. E. Timmerman Plaatsnaam : Nieuwleusen
1/2/3/4/5/6/7/8/9/10

Welkom op de site van OCB Bouw BV

OCB is 1 januari 1963 opgericht in Mariënberg . OCB is gestart met ca. 10 medewerkers en heeft inmiddels 25 medewerkers in vaste dienst en gemiddeld 5 á 6 leerlingen in opleiding. OCB is ISO 9001 en VCA** gecertificeerd. Tevens is OCB erkend leerbedrijf.

OCB Bouw b.v.
Strangeweg 14
7731 GW Ommen

Telefoon 0529 45 28 10
Fax 0529 45 20 62
Email info@ocb-bouw.nl